BEINSA.BG

Специализиран български сайт, посветен на Словото на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов). Богато хранилище на беседи, писма, събития, което е създадено на 01.03.2021 г. Обединява колектив, поставил си амбициозната задача да съхрани и преведе учението на Беинса Дуно. Поддържат се седем езика.


Сайтът се отличава с богато съдържание, подредено по хронология, теми, азбучен ред. Има търсачка с полезни филтри и сортиране.


Източник: Беинса Дуно (Петър Дънов)


Администратор: Христо Вътев

ОТВОРИ
beinsa.bg

беинсадуно.com

Специализиран български сайт, посветен на Словото на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов) в аудио формат.


Богато хранилище на беседи, писма, документи, прочетени професионално от диктори на български език.


Съдържа над 3900 аудио записа, подредени по хронология, тема, място, азбучен ред.


Източник: Беинса Дуно (Петър Дънов)


Администратор: Христо Вътев

ОТВОРИ
беинсадуно

radiobeinsa.com

Онлайн радио с беседи на Учителя Беинса Дуно.


Източник: Беинса Дуно (Петър Дънов)


Администратор: Христо Вътев

ОТВОРИ
radiobeinsa

ПОРТАЛ 12

Стартираме Портал12, защото вярваме в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през следващите години. Смятаме, че времето в което стартира Портал12 не е случайно и вече е назрял моментът за обединяване на всички ценни и чисти виждания за едно по-качествено обществено и духовно развитие у нас.


Споделянето, популяризирането и взаимното приобщаване на хората в позитивни инициативи и добри дела е пътят, чрез който можем да се отдалечим от мрачните времена на егоцентризъм, нисши абстракции, материална прикованост и дефицит на мислене.


България е място, което според нас тепърва ще бъде високо ценено, не само заради своите уникални исторически и природни наследства, но и заради вътрешния импулс на немалка част от хората тук, които ще запалят огъня на новото осъзнаване и духовно развитие.


Поставяме си за задача да популяризираме тези хора, места, събития и инициативи, които ще изведат не само нашата нация в ново ниво на съзнание и споделени ценности, но и ще спомогнат за глобалното възкачване към нов начин на живот: по-осъзнат; по-отговорен; по-почтен; по-близък до корените ни с Природата и най-вече изпълнен с повече Любов.


Администратор: Екипът на Таня и Борислав Борисови

ОТВОРИ
portal12.bg

ИСТИНА.БГ

В наши дни е изключително трудно един човек, който от малък е бил откъснат от всичко свещено и важно в живота (с помощта на медиите, образователната система, обществото и т.н.), да навлезе по един безопасен път в света на духовното познание. Докато в миналото познанието е било достояние само до шепа избрани и достойни да им бъде поверено, днес то е навсякъде около нас, но е толкова примесено с изопачени учения и откровени лъжи, че е почти невъзможно един тепърва навлизащ човек да отсее истините от лъжите без да има солидна основа от познания. Още по-трудно става заради факта, че почти всички съвременни проповедници (съзнателно или несъзнателно) толкова са се отклонили от Истината, че дори тези, които се пишат за последователи на Учителя или за антропософи често водят хората все по-далеч от Светлината и от Бога.


Тео полага усилия да синтезира най-важното, което всяка душа в нашата епоха трябва да знае, за да може да изпълни своята важна земна мисия. В този сайт той надгражда изложените от него основи и продължава да разбива една след друга съвременните заблуди и суеверия – както в светския, така и в духовния живот.


Администратор: Екипът на Теодор Николов

ОТВОРИ
IstinaBG
Scroll to Top